Szeged2011


Mi várható a Szeged-GA hetedik NB II-es idényében (2019-20)?!

Előttünk a kaposvári példa: újoncként is feljutás az NB I-be!
A 20-as NB II élcsoportjában végzünk!
Csak a középmezőny, semmi más!
Legalább a 17. hely, így bravúros bentmaradás!
Az utolsók közt végzünk, harmadszor zuhan ki a Kapics-alakulat..
email:
szeged1899@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!!

Tovább forrnak az indulatok...

2018.08.09.

Mint ismeretes már az NB III-as rajton (Szeged-Makó 4-1) súlyos sérülést jegyezhettünk fel: Szabó Péter, a hazaiak egyik vezéregyénisége a makai Juhász Jónás belépője nyomán síp-és szárkapocscsont-törést szenvedett! A szurkolók kendőzetlenül mondták el Facebook-oldalunkon a véleményüket, ezekből idézünk néhányat! Sőt, még Magyar György (fotónkon), az egykori kiváló Szeged 2011-játékos, ezúttal makói edzőként is megszólalt a számukra elég kellemetlen ügyben...


 Szenezgessünk hát néhányat a szurkolói véleményekből, mert elég tanulságosak...

István Kovács a makai Juhász Jónás igazán bemehetne elnézést kérni a gyulai kórházba! Mielőbbi teljes felépülést Péter!!

György Magyar Elnézést kérek mindenkitől a makói csapat nevében!És ezennel meg is védeném a játékosunkat,aki nem tévesztette össze a kemény és férfias játékot a durvasággal.Mindenki láthatta és a videón is láthatja,hogy semmi olyan durvaságot nem tett,amivel vádolják...Elrúgta a labdát és szegény Szabó Péter belerúgott a talpába... Senki nem szeretett volna a másiknak sérülést okozni kedves szurkolók!!Péternek mielőbbi felépülést kívánunk!

György Vitos Kedves Druszám! Szóval ahogy írtad: "Szabó Péter rúgott Juhász Jónás talpába..." Kiváló, sőt "világbajnok" magyarázat, de a súlyos sérülés ( A "hivatalos" portál szerint horrorsérülés...) sajnos, nagyon sokáig maradandó lesz! remélhetőleg a makói visszavágón - idén november 24-én - Jónás "gyónásként" egy szál virággal várja majd Pétert...

István Kovács sok itt az okostóni...ha a 18-20 lájkoló bármelyike kapta volna azt a horror sérülést, biztos nem jópofiznának most itt.

Papp János Piros volt?

Sándor Mózes Volt...

György Magyar Elfogult lehetek és ezért nem válaszolnék,ha a kérdés nekem szólt!

Károly Kovács Az én véleményem az hogy a videó az megmutatja mi az igaz . Én viszont videó nélkül is hinnék Magyar György úrnak hiszen ő egy szegedi labdarúgó dinasztia egyik generációja és neki van tekintélye és becsülete a labdarúgásban . Sajnos mindenki tudja hogy ez a sport olyan hogy nagyon súlyos sérüléseket lehet szenvedni akár ma vagy holnap, bármelyik mérkőzésen . Persze meg kell tudni különböztetni az akaratos, alattomos és ellenben az akaratlan ütközés utáni sérüléseke . Majd eldöntik az illetékesek videó kielemzése után hogy mi is történt... Nekem garancia Magyar úr szava ! Mielőbbi felépülést kívánok Szabó Péternek és sikeres további pályafutást!

István Kovács Károly! Itt nem a szavak döntenek, hanem a tettek! Juhász J. tartozik azzal, h. odamenjen és elnézést kérjen, ennyi! nem kell ezt tovább ragozni!

Jól látható, Magyar György, az egykori kitűnő szegedi játékos  megpróbálta védeni a mundér, sőt, Juhász Jónás becsületét, de...

A szurkolók meglátásai, a kendőzetlen vélemények bizony, a valóságot tükrözik.

Ergo, az sem lehet véletlen, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az átlagosnál keményebb büntetéssel szankcionált! Juhásznak 3 bajnoki meccset kell kihagynia ezért a durva belépőért!

Sajnos, Szabó Péternek sokkal, de sokkal többet... Kitartást a felépüléshez, gyógyulj meg minél előbb Peti!

Vitos György

 

 

Utóirat: Végezetül álljon itt Dávid Szaniszlának, a püspöki klub talán leghűségesebb szurkolójának a mértékadó véleménye:

"Szívből sajnálom Pétert! Nagy hiány lesz a távolléte... Hát... 
...már soha nem lesz vége ezeknek a nagyon rossz és fájdalmas dolgoknak?!
Remélem, a méltó(...) büntetés sem marad el a sérülést okozó játékossal szemben. Ezeket a dolgokat 
mindjárt az elején kell súlyosan szankcionálni, hátha ezzel meg lehet előzni 
a többi hasonló "bűntényt"...
Nagyon sajnálom a sérülést, s kívánok 
Péternek mielőbbi teljes felépülést!!
Sajnálatos dolgok ezek, de ki tud ellenük tenni?! 
Csak a súlyos büntetés hozhat változást!!
Kedves Péter! Imádkozom, hogy 
mielőbb talpra álljon, s mire átadásra kerül a vadonatúj Szegedi Stadion, addigra 
teljesen felgyógyuljon.  Jó egészséget és gyógyulást! Dávid Szaniszla


Forrás: Fotó: nb3foci.hu
Kategória: Ultras
Készült: 2018.08.09.