Szeged2011

esemény:

Merkantil Bank NB II 2017/18

időpont:

2018. 02. 25. vasárnap, 14:00

csapatok:

Szeged 2011

x

Vác FC

hátralévő idő:

Ismét kiesik Szeged első számú csapata az NB II-ből?!

Dehogy esik! Adem Kapic a 10. új edzőjével rendezi a sorokat!
Bentmarad a Szeged 2018 tavaszán, de már Supka nélkül...
Kiesik a Szeged az újabb trénerrel is az NB III-ba...
Kiesik a Szeged, de Supka ehhez már nem adja a nevét...
Kapicot menesztik, de az új vezetőedző megmenti a Szegedet!
email:
gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, szerkesztő: +36/70-264-1595
Patrascu János (U19): +36/20-386-7566
és Majó Ádám (U17): +36/70-603-3854
és Kiss Balázs (U15): +36/70-417-6070
és Vágó Mihály (U14): +36/30-576-4103
hazai mérkőzések helyszíne:
Gyula, Grosics Akadémia
utánpótlás edzések, mérkőzések helyszíne:
Szeged, Vasutas-stadion, Szeged, Hunyadi tér, Dózsa-pálya és Kiskundorozsmai Sporttelep.
jegyárak:
Egységesen: 1000 Ft
Jegyvásárlás regisztráció után vagy Szeged 2011-es hivatalos szurkolói kártya felmutatásával lehetséges.
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.

U17: Jó hangulatú Mikulás-buli a Dózsa-pályán!

2017.12.07.

December 5-én, a keddi edzést követően - szurkolói portálunk, a szeged2011.eu szervezésében - sikeres Mikulás-bulit tartottak Majó Ádámék az őszi bajnoki ezüstérmes U17-es csapat játékosainak a tiszteletére... A kitűnő hangulatban megtartott ajándékosztón (köszönet érte a srácok áldozatkész szüleinek!) a sokra hivatott gárda másodedzője, Hadár Attila még a népszerű finnországi Mikulás szerepét is elvállalta (fotónkon a szerző mellett balról)...


Majó Ádámot (fotónkon balról) kérdeztük az U17-es csapat helyzetéről illetve az alközponti feladatokról is, mire a szimpatikus sportember a következőket nyilatkozta portálunknak:

 


- A Szeged 2011 klubfilozófiájának lényege, hogy a szegedi, valamint a régió futballjának, a magyar labdarúgásnak neveljük a játékosokat! S ezáltal nem az a célunk, hogy minél előbb túltegyünk busás haszonnal, nagy pénzekért a játékosokon, ami sajnos, eddig nagy mértékben befolyásolta, hogy jelenleg ott tartunk, ahol... Azt szeretnénk, hogy az elkészült 10 milliárdos vadonatúj létesítményben szegedi és a Szeged vonzáskörzetéhez tartozó gyerekek, kinevelt játékosok rúgják majd a labdát és a szegedi stadionban, szegedi csapatnak szurkolhasson a kilátogató publikum!! Nagyon fontos, hogy a helyi fiatalok itt, ebben a városban, nem mellesleg Magyarország 3.(!!!) legnagyobb településén találják meg a számításaikat és ne akarjanak máshol szerencsét próbálni! Ezt követően kialakítottunk egy szegedi utánpótlás fejlesztési koncepciót, melyben olyan etikai és erkölcsi normák szerepelnek, melyek elengedhetetlenek a mai labdarúgás vérkeringésében. Itt minden egyesület lefektette, hogy mik a feladataik, mi a feladata egy sportvezetőnek, edzőnek, játékosnak és szülőnek egyaránt, majd megköttettek az együttműködési megállapodások. Jelenleg itt tartunk, és folyamatban van egy olyan szakmai elképzelés, koncepció kidolgozása, melyben megfogalmazunk pontos szakmai elképzeléseket az U7-es korosztálytól egészen az U19-ig! Azt szeretnénk, hogy minden szegedi egyesület ezen a síkon induljon el, egy közös képzés és egy közös nevelői, oktatói munkának köszönhetően!


De térjünk vissza az ünnepi ajándékosztáshoz, amiben a "házi-mikulásunk", Hadár Attila lelkesen segédkezett, így az alábbi fotók is önmagukért beszélnek!

A jól végzett munka öröme és eredménye látszik a Szeged 2011 fiataljain ill. edzőin! Köszönet még egyszer a szülőknek (különösen Csizmadia Gábornak és Kis Attilának!!) illetve a fotókat készítő Markovicsné Urbán Évikének is!

 

 

 

 

Vitos György


Készült: 2017.12.07.