Szeged2011

esemény:

NB III Közép csoport 2018/19

időpont:

2018. 09. 30. vasárnap, 15:30

csapatok:

Kecskeméti TE

x

Szeged

hátralévő idő:

Mi várható a 2018-19. évi NB III-ban?

A Szeged-Grosics Akadémia fölényesen nyeri a bajnoki címet!
Óriási küzdelemben, de a Szeged-GA lesz végül is a bajnok!
Harmadszor csúszunk le az aranyról, ám a klub újra NB II-es lesz
Dobogón végzünk, így maradunk NB III-asok...
Közünk nem lesz a feljutáshoz, beleszürkülünk a harmadosztályba!
Újabb negatív rekord, kiesünk az NB III-ból is...
email:
gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!!

Két pontra a kieséstől...

2017.11.12.

Ez már több, mint tragikus: szeptember 10-e óta nem nyert a Szeged NB II-es bajnokit, azaz kilenc és a szekszárdi kupameccset is beszámítva pontosan tíz tétmeccs óta nyeretlen... Ilyet még az NB II-es hetedik helyet kiharcoló Gálhidi György edzősége alatt (akivel a drámai osztályozón legutóbb kiestünk...) sem írhattunk egyetlen egyszer sem, bizony immár két pontra áll a Tisza-parti város "Gyulára szakadt" reprezentatív csapata az NB II-ből való kieséstől...


Szeged 2011 – Kisvárda Master Good 0-2 (0-1)
Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző. Vezette: Solymosi Péter (Garai, Bornemissza)

Szeged:
Szántai – Achim, Causic, Farkas, Katona, Povázsai, Pászka, Coroian (Zabari – a szünetben), Szabó P. (Beke, 58′), Germán, Zádori. Vezetőedző: Supka Attila.


Kisvárda:
Zöldesi – Ryashko, Ilic (Gosztonyi, 67′), Lucas, Izing, Papucsek, Oltean (Heffler, 77′), Melnyik, Vári (Délczeg, 85′), Misic, Lukács. Vezetőedző: Kondás Elemér.


Gól:
Vári (45′, 55′)


Sárga lap:
Katona (60′) ill. Izing (19′), Oltean (31′)

Supka Attila: Nem azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. Lehetőségeink voltak, de sajnos gólt nem tudunk lőni...

Kondás Elemér: Jó iramú mérkőzésen jó hozzáállással megérdemelten nyertünk!

Supka Attiláék legközelebb igazi "hatpontos" kiesési rangadót vívhatnak a Siófok otthonában, majd két rendkívül fontos "hazai" találkozó (Csákvár, Cegléd) következik a gyulai siralomházban!

Nyugodtan leírhatjuk a Szegeden élő szurkolók véleményét az eddigi produkcióról illetve a jövőbeni várható esélyekről. Legtöbben a csapat idei szereplését legjobb szándékkal is szánalmasra taksálják és azonnal hozzáteszik: ha Siófokról is zakóval távoznak a kék-feketék illetve nem verik meg végre a Csákvárt és a Ceglédet, akkor tavaszra bebetonozhatják magukat a kiesőhelyek egyikére!

Azt már csak e sorok írója jegyzi meg halkan: a püspöki klub újabb NB II-es kiesése esetén vajon kinek is épül a 10 milliárdos Szegedi Ifjúsági Centrum?!

Vitos György


Készült: 2017.11.12.