Szeged2011


Mi lesz a kiesés után Szeged első számú csapatával ?!

Adem Kapics a sokadik új edzőjével rendezi a sorokat!
Újra NB III-as a Szeged 2018 nyarán, Kopunovics is kirúgva!
Hiába esett ki a Szeged az újabb trénerrel is, Adem Kapics marad
Kiesett Szeged az NB III-ba, de Őze T. ehhez már nem adja nevét
Kapicsot menesztik, mert az új edző sem mentette meg a Szegedet!
email:
gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, szerkesztő: +36/70-264-1595
Patrascu János (U19): +36/20-386-7566
és Majó Ádám (U17): +36/70-603-3854
és Kiss Balázs (U15): +36/70-417-6070
és Vágó Mihály (U14): +36/30-576-4103
hazai mérkőzések helyszíne:
Gyula, Grosics Akadémia
utánpótlás edzések, mérkőzések helyszíne:
Szeged, Vasutas-stadion, Szeged, Hunyadi tér, Dózsa-pálya és Kiskundorozsmai Sporttelep.
jegyárak:
Egységesen: 1000 Ft
Jegyvásárlás regisztráció után vagy Szeged 2011-es hivatalos szurkolói kártya felmutatásával lehetséges.
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.

Kiss Márkó: Felnőttként minél magasabb osztályban játszani!

2017.09.12.

A Szeged 2011 ifjú tehetségeit bemutató sorozatunkban ezúttal egy olyan csupaszív játékos kerül terítékre, aki Édesapjától, Kiss Balázstól, a népszerű Szeged 2011 U15-ös ill. a felnőtt FK 1899-es edzőtől szinte már a bölcsőben megtanulta a futball iránti alázatot! Így nem csoda, hogy tavasszal az U17-es, majd újabban már az U19-es gárda egyik vezéregyénisége lett! Kiss Márkót (fotónkon) kérdeztem múltról, jelenről és jövőbeni terveiről...


- Milyenek  a jelenlegi Szeged 2011 idősebb korosztályainak a csapatai? Mire lehettek képesek a most induló újabb szezonban? S te mit tudsz ehhez hozzátenni?

 

- Először is köszönöm a lehetőséget!- kezdte szerényen interjúnkat Kiss Márkó, majd így folytatta - Személy szerint jó formában érzem magam. Tavaly az őszi szezon utolsó meccsén egy kényszercsere után feljebb kerültem a védősorból a középpályára és nagyon jól éreztem magam ott, többet tudtam segíteni a támadásokban, többször értem labdába. Korábbi csapataimban már megtetszett a középpályás szerep...  Így az idei tavaszi szezonban sokkal több lehetőséget kaptam a középpályán. Minden csapatomnál próbáltam magamból kihozni a maximumot! Sokat gyakorolok az edzéseken kívül is egyedül itthon. Futsalozni pedig külön baráti társasággal járok terem illetve kültéri tornákra egyaránt.

- Kényes kérdés... Az edzéslátogatottsággal mi a helyzet?

- Mivel tavasszal is együtt edzettünk az U19 es korosztállyal, ezért a két edző, Patrascu János és Vágó Mihály (utóbbi azóta már a listavezető U14-eseket vezeti sikerrel, A szerk.) együtt irányították a foglalkozásokat. Szerintem  színvonalas, jó edzéseket tartottak-tartanak, csak éppen nem 8-10 vagy éppen 10-12 játékosnak kellene lent lennie az edzéseken és akkor lehet, hogy még sokat is mondtam... A bajnokságban mindkét korosztálynál a dobogó közeli helyezés a reális célkitűzés! De ezekért a célokért viszont meg kell küzdeni, az úgymond kötelező győzelmeket be kell húzni, míg  a "ki-ki meccseken" pontot vagy pontokat kell szerezni!

 

- A csapatok céljait akkor említetted... De mik lehetnek Neked a legfőbb céljaid futballistaként ebben az idényben, majd a következő években?

-Az én célom a futballal az, hogy felnőttként minél magasabb osztályban játszhassak!!  Nem is lehetne más célom, hisz a nagypapám, Kiss Béla egykor a Bp. Honvédban játszott,  édesapám, Kiss Balázs pedig az Újpestben...-zárta mosolyogva interjúnkat Kiss Márkó.

Egy biztos: volt kitől ellesnie a világ legnépszerűbb sportágának csodálatos fortélyait, így itt is hatványozottan igaz a mondás: az alma nem esik messze a fájától...

Vitos György


Készült: 2017.09.12.